Frågor och svar om kärleksrelationer

31 Aug 2011, 10:00 134
Annat, 0 år
Question


hej jag har haft kontakt med en kille som är 19 år och då lite äldre än mig, men jag tycker inte att de borde vara nått problem. vi skoja ofta om att han va mycke större än mig på så gott som alla sätt som går. men nu så svarar han aldrig på sms och då funderar jag på om han kanske tyckte att jag inte va tillräckligt mogen, för ibland har de känts som att han bara sett mig som en liten tjej. men jag gillar verkligen den här killen och vet inte vad jag ska göra.....

vad tycker du?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag kan tyvärr inte svara på varför han inte svarar på dina sms, men jag tycker att det inte är ett schysst beteende mot dig. Kanske beror det på åldersskillnaden, kanske på något annat, men det ska inte spela roll, du har rätt att bli bra behandlad. Jag tycker att du ska försöka prata med honom och förklara att du blir ledsen när han inte svarar. Du är värd någon som bryr sig om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar