Frågor och svar om kärleksrelationer

1 Sep 2011, 12:00 174
Tjej, 18 år
Question


Hej! Jag var tillsammans med en kille jag tyckte om mer än något annat efter 9mån sa han att han ville ha pause men jag såg det som att de var över eftersom han blev tillsammans med en annan tjej därpå. Men när dem sen gjorde slut började vi umgås igen och han sa åter igen att han tyckte om mig. Men nu så skiter han verkligen i mig precis som han gjorde innan han gjorde slut med mig första gången. Han gör det som faller han in, vill han träffas så ska jag finnas där men när jag vill ses har han inte tid. Han säger att han ska ringa men de gör han inte, han lovar saker som han inte håller men när det passar honom så är han den underbaraste personen jag nånsin träffat. Jag vet inte hur jag ska gå vidare, tycker om han så otroligt mycket..hur släpper man taget om någon man älskar?

Svar

Hej!

Jag har svarat på en fråga som är väldigt likt den här. Gå gärna in på mitt arkiv med besvarade frågor. Jag tror att det finns 2 eller 3 brev som är en konversation som handlar om det du skriver!

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar