Frågor och svar om onani

22 Sep 2011, 14:00 438
Annat, 0 år
Question


Heijj
Här är en tjej på 14 år som undrar en sak...det är så att jag tycker jättemycke om att smeka mig själv och onanera (heter d så?)
och saken är den att jag skulle vilja ha en dildo men jag får ju inte köpa och jag vågar inte heller pga föräldrarna...Så snälla hjälp...Vad ska jag göra???

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Vad bra att du gillar att onanera, det är ett jättebra sätt att lära känna sin kropp och vad man tycker om. Jag tror, att du kan köpa en dildo på Teknikmagasinet utan att vara 18 år. Du kan också beställa från rfsu.se och välja postförskott, då betalar du kontant när du hämtar ut paketet. Kolla också på apoteket, vissa av dem säljer sexleksaker.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar