Frågor och svar om kärleksrelationer

7 Oct 2011, 13:00 111
Annat, 0 år
Question


hej jag skulle villja ha hjälp med en sak! jag hade tänkt att köpa ett par uggs snart eller när jag får råd. Men de är ju tjejskor och jag är en kille på 17 år som vill ha ett par men jag vill ju inte bli trakasserad o mobbad och sånt! så jag vågar inte säga något till min tjej att jag vill köpa ett par uggs. Vad ska jag göra? vilken model av uggs ska jag köpa för att inte bli retad och sådant!

tacksam för snabbt svar.
//teddybear

Svar

Hej,

Jag kan tyvärr inte svara på frågan om viken modell du ska köpa, då jag har noll koll på det.

Om du tycker att skorna är så snygga att du bara måste ha dem får du antingen prata med din tjej och förklara läget, eller så kanske du kan hitta ett par stövlar som liknar dem men är i en "grabbigare" modell som du känner dig mer säker i.

Vad tror du?

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar