Frågor och svar om kärleksrelationer

19 Oct 2011, 16:00 132
Annat, 0 år
Question


Hej! I oktober var jag och några kompisar på läger. Där träffade vi några vänner killar som vi började prata lite med. En av mina kompisar blev intresserad av en av dom här killarna, men han var inte intresserad av henne, verkar det som. Däremot på sista dagen, hände det något. Jag kom på han med att titta på mig 2 gånger, när jag sedan tittade tillbaka tittade han bort. Sista dagen ställde han sig framför mig och eftersom jag inte ville lämna utan att säga hejdå, så kramade JAG han, framför min kompis... (hon fick oxå en senare eftersom jag sa åt han att krama henne med). Hon åkte hem hjärtkrossad över att det inte hände något, medans jag inte brydde mig. Jag kände bara lite stolthet i kroppen eftersom att han verkade vara mer intressad av mig, än av henne som alla killar i vanliga fall brukar vara.
Några veckor senare, hamnar jag i en gruppchatt med människor från lägret. Då börjar jag prata med en killkompis där och jag börjar skämta med han mm. Då får jag plötsligt ett haha från min lover, och så säger han bokstavligen att jag är rolig, och sedan säger han att måste gå och att han tyvärr inte kan vara inne på chatten längre för att läsa vad jag skriver med en ledsen smily. Jag hade han inte som vän på denna sida jag var inne på, så jag la till han, och hoppades på att han skulle börja prata med mig, men det har han inte gjort? Jag gillar ju denna killen på riktigt. Vad ska jag göra?

Svar
Ersta Uffe
Sociolog och Psykoterapeut

Alla gillar uppskattning och han är säkert inget undantag. Ibland kan vi behöva vara lite tydligare med vad vi vill och ta steget och våga. Besvarar han inte din grej så har ju inget förändrats eller?

Mitt förslag är att säga att du gillar honom!

Kör.

/U

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar