Frågor och svar om kärleksrelationer

25 Oct 2011, 17:00 151
Tjej, 16 år
Question


hej jag har ett ex som jag rä jättekär i fortfarande ochhan gjorde slut emd mig i julas. jag känner att jag verkligen inte kan komma över honom är dte dumt att fara till honom och överaska honom . för att jag vill prata och se honom. ahr inte sett honom sne i april då jag var förbi en sväng

Svar
Tjejzonen
Stödorganisation

Hej,

Jag tänker att dyka upp oanmäld kan skapa en knepig situation både för ditt ex och för dig. Han kanske blir lite chockad om du plötsligt tittar förbi, han kanske är upptagen just då och du kanske kan bli lite besviken. Är det inte bättre att kontakta honom och säga att du gärna vill träffas nån dag? Så får du tänka igenom om du vill vara helt ärlig och berätta att du fortfarande har känslor kvar eller om du vill känna av stämningen mellan er när ni ses och ta det därifrån.

Varma hälsningar,
Anna Tjejzonen

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar