Frågor och svar om kärlek

28 Oct 2011, 13:00 384
Annat, 0 år
Question


hej jag är jättestora känslor för mitt ex som dumpade mig i julas och jag har prata emd honom om att jag vill träffas. men han vill inte dte eftersom han inte känner nåt för mig . men jag vet att han egentligen känner mkt för mig , men vågar inte stå för dte han känner. ska jag fara till honom utan säga dte i förväg. för jag akn verkligen inte leva en dag utan att tänka på han och kolla på hans bilder. jag mår dåligt av att sakna honom och vill verkligen inte komma över honom. om han ser mig så kommer han få tbx sina känslor dte vet jag.
kram

Svar

Hej!
Det är väldigt svårt och jobbigt att förlora någon man tycker om. Ditt ex har gjort slut och det finns någon anledning till att han gjort det. Han förtjänar att du respekterar hans beslut. Om du vill veta min åsikt så tycker jag att det inte verkar vara en bra idé att åka till honom. Det kan lätt uppstå en konstig situation eller en konflikt.
Du förtjänar någon som bryr sig om dig och som besvarar dina känslor.
Om det är svårt att släppa honom och gå vidare kan det hjälpa att prata med någon. Till exempel en kompis eller en kurator. Du kan adda mig på MSN om du vill prata med mig, [email protected]
Hoppas det ordnar sig!

Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar