Frågor och svar om andedräkt

11 Nov 2011, 13:00 185
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
Jag är en kille som har lite funderingar på en speciell sak.

Det är så, jag har under många år tyckt att det är spännande att känna en tjejs andedräkt. Att man blåser på varandra och känner hur andedräkten luktar.
Jag och en tjejkompis brukar göra detta när vi ses, hålla på att blåsa på varann i ansiket och säga hur vi tycker det luktar.

Är det nåt onormalt som vi gör?? Är det vanligt att man tycker om att känna någon annans andedräkt?

Vi har testat att uforksa olika lukter också, tex att vi ätit banan, äpple och päron, och så luktat på andedräkten man får av det. Har även provat en extrem andedräkt också, hon brukar sova över hos mig ibland så har vi blåst med morgonandedräkten på varandra när vi vaknat.

Vet du om det finns fler människor som vi? Som också gillar andedräkter? Eller är det vi som är onormala som gör det här??

Tacksam för svar :)

Svar

Hejsan kille 27!

Det du berättar om ser jag inget onormalt med.
Jag har inte hört om det tidigare men det behöver inte betyda att det inte är vanligt.
Bara ni båda är med på det så är det bara att fortsätta.

Har du fler frågor är det bara att höra av sig!

Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar