Frågor och svar om utseende

11 Nov 2011, 15:00 212
Annat, 0 år
Question


hej! jag önskar långa naglar jag har skit korta naglar.
min vän sa att om man inte biter på dem och man ska byta naglck varje dag då växer dem och blir långa och vackra .. jag har lärt mig nu att inte bita mina naglar för dem luktar illa och blir fula.men ibland hlömmer jag och biter bara på dem.
jag vill inte ha lösnaglar. jag vill att mina naglar ska växa med tips/hjälp. eller av sig själva men hur!!!!!!!!!!
vad ska jag göra för att få min önskan?
tack för svar/tips! =)

Svar

Hejsan!
Det är vanligt att bita på naglarna. Det är lätt hänt att komma på sig själv, som du beskriver. Det är förmodligen viljestyrka som krävs, jag har inte hört att naglarna skulle bli längre av vanligt nagellack. Du kan fundera på i vilka situationer du biter på naglarna och försöka göra något annat då.
Det tips jag kan ge är att ha på ett särskilt nagellack som smakar illa och är till för personer som biter på sina naglar. Det finns att köpa i de flesta affärer som har smink och nageltillbehör. Du kan fråga personalen om du inte hittar.
Hoppas det går bra!

Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar