Frågor och svar om regler och moral

15 Nov 2011, 12:00 1488
Tjej, 14 år
Question


Hej jag är en tjej som är 14 år och vill jätte gärna sova över hos min kille, som jag har varit ihop med ungefär i 17 månader...men jag får inte när tycker du är okej att sova över?

Svar

Hejsan tjej 14 år!

Va kul att ni varit ihop så länge =)
Jag förstår att du vill sova över hos dina kille men eftersom du är under 18 år så är det upp till dina föräldrar att bestämma.
Jag skulle dock vilja uppmuntra dig till att prata med dina föräldrar (jag antar att det är de som säger att du inte får?) och fråga dem varför du inte får. Det kanske är så att de är oroliga att ni ska ha sex eller så kanske de inte känner killen så de känner sig osäkra på honom. Kanske du kan börja med det och sen försöker ni lösa det tillsammans?

Om du undrar något mer så är det bara att du hör av dig!

Lycka till!

Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar