Frågor och svar om tjej

16 Nov 2011, 16:00 326
Annat, 0 år
Question


tjena! är en tjej som jag har börjat gilla mer och mer. men hon har hört från mitt tidigare jag. jag har haft sex med väldigt mycket tjejer och aldrig haft ett seriöst förhållande. hon tror att jag bara vill ha hon i säng och sedan inte höra av mig något mer. riktigt jobbigt för vet inte hur jag ska förklara att jag verkligen gillar henne. snälla vad ska jag göra? hon har sovit över oss mig ett par gånger men har avstått från sex...
tack på förhand.

Svar

Tja!
Vad härligt att du träffat en tjej du har känslor för. Ett seriöst förhållande kan ta ett tag att bygga upp. Det kan vara svårt att inte påverkas av en annan persons rykte eller förflutna. Tjejen du tycker om verkar ha påverkats av det hon hört om dig, hur du varit med tjejer tidigare. Det kommer kanske vara svårt att visa att du faktiskt är intresserad av henne på riktigt.
Det jag tror du skulle kunna göra är att låta henne få tid. Ni kan umgås och du kan låta henne lära känna dig mer. Förklara för henne vad du känner och vad du vill få ut utav en relation med henne.
Ha inte sex förrän ni bägge två känner er redo.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar