Frågor och svar om få kontakt

21 Nov 2011, 17:00 114
Kille, 14 år
Question


Hej, jag är kär tjej på min skola och vi har snackat ganska mycket på lektionerna. Ofta på lektionerna är det hon som säger något och liknande. På idrotten gör hon ofta saker som jag gör när vi har fritt tex basket. Om det typ är 10 elever i något rum och jag frågar typ "var maten god på hemkunskapen?" och då svarar hon tex "ja" men ingen av mina kompisar säger något. Verkar hon vara intresserad för jag vågar liksom inte ta så mycket kontakt typ som om hon vill göra något efter skolan. Vi brukar skratta ganska mycket tillsammans. Men verkar hon vara intresserad??

Svar

Hejsan kille 14 år!

Det kan vara väldigt svårt att veta om någon är intresserad. Jag kan tyvärr inte heller svara på den frågan utifrån det du skrivit men däremot kan jag uppmuntra dig till att faktiskt fråga henne. Det kan vara läskigt men ibland är det nästan ännu jobbigare att gå runt och inte veta.

Jag blir glad av att läsa att ni brukar skratta ganska mycket tillsammans, det brukar vara ett tecken på att man trivs ihop.

Jag håller tummarna för dig!
Lycka till/ Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar