Frågor och svar om få kontakt

5 Dec 2011, 11:00 178
Annat, 0 år
Question


! Har en liten sak jag gärna vill få svar på.
Det är så att för ungefär 2 månader började jag snacka med en kille efter vi hade träffats på en fest, jag tyckte inte alls han såg bra ut från början, men jag sket lite i det och fortsatte snacka med honom. Nu det senaste känns det som jag fårr känslor för honom (jag vet, att han har det för mig med) han skriver så otroligt fina saker, jag ler varje gång han skriver till mig mm. Men sen så kommer probmelem då... jag träffade honom igår för första gången själva (vi har träffats i skolan och sånt innan) iallafall, vi satt och pratade i flera timmar och allt kändes precis som vanligt, i slutet när han skulle gå hem började vi strula, vi kyssdes och det kändes jätte bra... men när jag satt på bussen hem kom en konstig känsla som sa till mig att.. jag vet inte. jag vet inte längre hur jag känner, det känns precis som att jag har honom nu, och då vill jag inte ha honom längre. you know it? jag vill veta vad jag ska göra, för det känns så sjukt att mina "känslor" blev så konstiga på bara några minuter...

Svar

Hejsan tjej 16 år!

Jag förstår din känsla, det är ganska många som precis när dom strulat med en kille eller tjej de trånat efter blir osäkra för helt plötsligt så har dom efter veckors trånande fått det dom ville ha, ibland är självaste jakten roligare än bytet.
Jag vill nog mest uppmuntra dig till att ta det lugnt, du kan vara ärlig med killen och säga att du vill ta det lugnt, tänka på hur du vill ha eran relation. Antingen kan du praktiskt säga till honom att du vill fundera en vecka, så kan ni ta den veckan att inte höras alls så får du och han fundera. Eller så frågar du honom om ni kan dejta (träffas lite mer) innan ni bestämmer om ni ska vara ihop eller inte.
Det viktigaste är att du inte gör något du inte vill göra.
Bara för att ni kysstes betyder det inte att ni måste göra det varje gång ni ses om ni inte vill alltså :)

Hoppas du fick lite svar på dina fråga!
Lycka till med kärleken!
Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar