Frågor och svar om att kyssas

8 Dec 2011, 16:00 629
Tjej, 13 år
Question


Hej, jag e tretton år och har en kille sen lite över en månad sen. Vi har det jätte bra och så och jag älskar honom jätte mke. Men han vill att vi ska kyssas och hångla och så, men jag vill att vi ska ta det lugnt och så. Men jag är rädd för att han ska göra slut om jag inte för det med honom.

Svar

Hejsan tjej 13 år!

Va kul att du hittat en kille :)
Så här är det, om du inte vill kyssas och hångla så är det ingen som kan eller ska tvingad dig till att göra det. Om den här killen gör slut för att du inte gör som han vill då är han absolut ingenting att ha och du är värd något mycket bättre!
Däremot kan det vara bra att säga till honom precis som du sagt till mig att du vill ta det lugnt så han vet varför du inte vill kyssas eller hångla.

Om han är en bra kille kommer han att förstå dig!

Lycka till!
Kram / Linda

P.s Du kan också chatta med någon av oss nätvandrare på msn om du vill. Gå in på natvandrare.se D.s

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar