Frågor och svar om kärleksrelationer

9 Dec 2011, 15:00 331
Annat, 0 år
Question


jag var tillsamans med en kille i våras, men han gjorde slut men nu gillar jag honom igen men jag vet inte om jag ska våga fråga om han vill bli ihop!

Svar

Hej T11!
Du skulle kunna fundera på varför du tycker om honom igen. Har du tyckt om honom sedan i våras? Eller har något förändrats som gör att du gillar honom igen? Ibland kan det bästa vara att gå vidare och vara glad över tiden man fick tillsammans. Jag tycker du också kan fundera på vad som var orsaken till att han gjorde slut. Har något förändrats sedan i våras?
Om du vill fråga honom skulle du kunna ta mod till dig och fråga om ni kan bli tillsammans igen. Det är enkelt att säga men det krävs mod att fråga. Kom ihåg att du inte vet vad han kommer svara i förväg, han kan svara både ja och nej.
Oavsett vad du gör önskar jag dig lycka till!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar