Frågor och svar om kille

14 Dec 2011, 13:00 901
Annat, 0 år
Question


Hej. jag är en kille på 17 år som aldrig haft tjej, jag gillar en tjej jättemycket och i helgen så åkte vi till göteborg och gick runt lite. Jag har dock svårt att veta om hon gillar mig för jag är ganska blyg och har svårt att läsa av hennes tecken, kan det va ett tecken att hon gillar mig för att vi åkte till Göteborg? Och hur ska jag göra haha, ska jag bara fråga om hon gillar mig eller kommer det fram så småningom? Ps. förlåt om det blev lite jobbigt formulerat.

Svar

Hej K17!
Det skulle kunna vara så att hon tycker om dig som du skrev. Hur kom det sig att ni åkte till Göteborg? Vem av er tog intiativet till att resa med den andre? Åkte ni ensamma, bara ni två? Det låter som att hon antingen är intresserad eller tycker du är en bra kompis.
Du skulle kunna fråga vad hon känner för dig och innan eller efter dess förklara vad du känner för henne. Känn efter vilket som känns bäst. Du kan skriva det till henne på sms eller mail också tycker jag. Men det bästa kanske vore att säga det IRL då du ser hennes reaktion på en gång.
Om du känner att du inte vill fråga henne vad hon känner eller berätta vad du känner direkt skulle du kunna fråga om hon vill gå på bio, äta middag eller liknande. Om hon säger ja är det troligt att hon gillar dig.
Lycka till!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar