Frågor och svar om kille

14 Dec 2011, 14:00 891
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag är intresserad av en kille som är två år äldre än mig.
Jag träffar han nästan varje helg med några andra kompisar och så.
Jag brukar skriva till han på facebook ibland, men han svarar aldrig. Det känns som han tycker jag är jobbig. Men när jag träffar honom är det helt annorlunda. Han vill alltid ha ögon kontakt, vill vara nära mig, pratar jätte mycket med mig osv.
Jag har berättat för mina tjejkompisar och dom säger att han kollar på mig hela tiden och så.
Men nästan varje gång vi är där så snackar han om att han träffar en annan tjej, men ska sluta träffa henne.
Så jag har två frågor till dig:

1. Tror du han är intresserad?
2. Ska jag våga fråga honom om vi två kan träffas ensamma?

Känns som att jag inte har något att förlora. Men om jag frågar honom om vi kan träffas och han säger nej så kan det bli lite jobbigt att hänga med och va med dom som jag brukar!

SNÄLLA HJÄLP MIG! är helt förvirrad och han är i mina tankar hela tiden.. snälla snälla, hjälp mig! kram

Svar

Hejsan T14!
Det bästa är att fråga honom, då får du reda på vad han tycker och tänker. Det är lätt att hamna i spekulationer och börja analysera en annan människas beteende och "vibbar" men du kan aldrig läsa någon annans tankar.
1. När du skriver att han är nära dig och tittar på dig när ni ses tänker jag att det låter som att han är intresserad. Men jag tycker också att det låter som att han kan "spela svårfångad". Det kan vara därför han inte svarar och skriver tillbaka till dig på Facebook. Det kan också vara så att han inte själv vågar ta intiativet av rädsla få ett nej av dig.
Angående den här andra tjejen, jag tycker du kan försöka ta reda på hur det ligger till. Säger han bara att han ska sluta träffa henne eller är det något du tror han kommer göra? Tror du att han är intresserad av att ha flera relationer (vara med dig och den andra tjejen) och hur skulle du ställa dig till detta?
2. Det kan bli konstigt mellan er eftersom ni verkar umgås i samma kompisgäng. Samtidigt kan det bli hur bra som helst. Han kan säga ja och att han vill träffa dig på tu man hand. Om du frågar om ni kan ses är bollen hos honom. Om han skulle säga nej betyder det inte att det måste bli konstigt mellan er men det kan det bli och jag tycker det är bra att du funderar kring detta.
Om du tror att du ändå skulle kunna vara tillsammans med dem du brukar fastän det kan bli konstigt tycker jag, som du skriver, att du inte har något att förlora. Den risken kanske du är beredd att ta, eller?
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar