Frågor och svar om få kontakt

14 Dec 2011, 16:00 819
Annat, 0 år
Question


Halihallå!

Jag har läst runt här på relationssajten och min hjärna går i helvarv! Herregud vad mycket det finns att skriva om kärlek... :)

Till frågan! Många skriver att dom har hittat partners (som verkar vettiga inte bara pedofiler) på nätet (chattsiter) och så.. Vilka sajter är det undrar jag då? Vart hittar man tex vettiga killar i 15-18 års åldern? :)

Tack på förhand!

Svar

Hejsan tjej 15 år!

Ja det finns verkligen mycket att prata om när det gäller kärlek :)

Som svar på din fråga så vet tyvärr inte av så många dejtingsajter för ungdomar mellan 15-18 år. Verkar som de flesta har 18års-gräns.
Den enda jag hittade var flirtbox som har en 16årsgräns men det hjälper ju inte dig just nu.
Annars så tror jag att du kan hitta vettiga killar lite varstans inte bara på ett speciellt forum eller en speciell sida. Ett bra tips är att om du pratar med någon du sedan vill träffa, gör det på allmän plats och inte ensam.

Lycka till // Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar