Frågor och svar om samliv

25 Mar 2001, 00:00 694
Annat, 0 år
Question


Jag har ett stort problem det är att när jag har sex med en tjej så får jag utlösning på ca:15 sekunder och det är lika dant när jag onanerar själv jag har legat med några stycken tjejer och jag har allrig varit rädd på något vis eller eller spänd så jag undrar hur jag ska göra finns de nått man kan göra operera sig eller nått sånt för om det ska fortsätta så skippa jag hellre sex för de e så pinsamt.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Ett knep i din situation är att du ser till att få en utlösning innan du ska ha sex med en tjej. Sedan beror det på hur snabbt du får stånd efter den här första förberedande utlösningen. Kanske räcker det med att du onanerar innan du t ex går hem till tjejen, dvs några timmar innan ni kommer att ha sex. Eller också behöver du ha din första förberedande utlösning i början av själva sexet. Be tjejen helt enkelt onanera dig först och så älskar ni sedan. I ett fall har jag under mitt arbete träffat på en kille som var tvungen att få två förberedande utlösningar innan han kunde ha sex, men sedan var det inga problem. Att behöva få en förberedande utlösning är inte alls något ovanligt. Det luriga är bara att du får testa dig fram först så du kommer på den rätta tiden för den förberedande utlösningen innan du ska ha sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar