Frågor och svar om kärleksrelationer

5 Jan 2012, 12:00 358
Annat, 0 år
Question


hej! en tjej jag håller på med, som är väldigt, väldigt snäll mot mig, fick kalla fötter igår när jag smsa och sa att jag tänkte ringa henne dagen efter. skrev: "jag ringer dig imorrn efter min träning :)" märk vid smileys

hon svarade efter typ 5 min: "när slutar den då?" utan något annat komplicerat... vafan tolkar jag det som, och efter attt jag hade svarat tiden så fick jag inget svar tillbaka :S

tack

Svar

Hej K16!
Antingen är hon intresserad eller också inte och det bästa är att fråga om hon är intresserad IRL, då får du svar direkt och ser hennes reaktion.
Om du inte vågar eller vill fråga IRL så kan du fråga på sms eller mail. Det kan vara som du skrev att hon fick kalla fötter, men det behöver inte vara den enda orsaken. Du skulle kunna fråga varför hon inte svarade. Hon kan mycket väl ha en anledning som man kan förstå. Exempelvis kanske pengarna på mobilen tog slut eller så kan hon ha tänkt att du skulle ringa dagen efter och därför inte svarade.
Försök att inte hamna i att försöka tolka hennes beteende alltför mycket. Det enklaste är alltid att fråga henne och få svar, det tar rätt mycket energi att spekulera.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar