Frågor och svar om kärleksrelationer

5 Jan 2012, 13:00 348
Annat, 0 år
Question


jag är intresserad av en kille som är två år äldre än mig. Vi umgås nästan hela tiden med mina kompisar och hans kompisar. Varje gång vi träffas så vill han vara nära mig, han har ögonkontakt och han pratar med mig hela tiden osv. Jag brukar skriva till honom på facebook och då svarar han men han är väldigt svår att kommunicera med via internet.
Men igår så kysste han en annan tjej vid tolvslaget (jag var inte där såg en bild på facebook) och jag började fundera lite om det bara var för han var full eller om han inte alls är intresserad av mig?
ska jag glömma honom eller fortsätta som vanligt? hjälp mig!

Svar

Hej T14!
Det låter som att han kan vara intresserad men det är svårt att veta. Det bästa är att fråga honom IRL. Men om du inte vill eller vågar så kan du fråga via sms eller mail.
Det kan vara så att han inte känner sig helt bekväm med att kommunicera på internet t.ex. på Facebook. Ibland kan det vara så att man föredrar att prata på telefon, skicka sms eller maila, men vilket man föredrar är självklart helt individuellt.
Jag tycker du först kan fråga om han är intresserad av dig. Sedan om han är det kan du fråga varför han i sådana fall kysste en annan tjej. Du får fundera på vad du tar som godtagbara anledningar. Jag personligen kan tycka att det inte är rätt att skylla på att man är för full. Du är värd att bli älskad och bemött med respekt. Du får själv fundera på om du överhuvudtaget vill fråga om han är intresserad eller om du vill gå vidare. Det låter som att ni har gemensamma vänner, om detta stämmer kan det vara svårt att släppa honom eftersom du verkar ha känslor för honom. Men ibland kan det vara bäst att gå vidare, för sin egen skull.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar