Frågor och svar om tjej

19 Jan 2012, 20:00 323
Annat, 0 år
Question


Hej,
Jo det är så att jag har en kille som jag verkligen verkligen älskar, Men jag har så svårt att lita på honom. För att han var med en annan tjej, dock var inte otrogen. Men han var väldigt intresserad utav henne och när han var med henne ville han inte veta av mig men när han var med mig så kunda han skriva med henne hur mycket som helst. Jag frågade om det var något melland em men han sa bara att de var kompisar och att hon behövde honom. Han ville hjälpa henne att må bättre. Men dem var väldigt nära och han liksom puttade undan mig. När jag kom på honom så sa jag att jag var så sårad av det och allt, men jag förlät honom. och han sa upp kontakten med henne. Nu har det gått ett tag och han e kompis med henne IGEN. Han sa att dem var kompis på facebook. Men sedan några veckor efter så hade han tydligen henne telenr. Han säger att det inte pratar. Men han ljög har ljugit om henne innan. Några tips på vad jag kan göra? Säga? Snälla vill bara få vägledning.

Svar

Hej T15!
Jag kan inte säga vad du ska eller borde göra utan det måste du själv bestämma. Jag kan bara spekulera, det behöver inte vara så som jag skriver och du får själv känna efter. Det brukar vara en god idé att följa sin egen magkänsla.
Din kille verkar verkligen tycka om dig då han sade upp kontakten med henne när du sa att du var sårad. Var de kompisar innan ni träffades? Om en av dina kompisar skulle må dåligt, tror du att du skulle kunna bete dig likadant? Om din killes tjejkompis mår dåligt är det schysst av honom att finnas där och ställa upp. Men för att det inte går ut över er relation tror jag att du får klargöra vad han får ha för relationer med sina tjejkompisar. Han kanske kan prata med henne när ni inte är med varandra?
Jag tycker att tillit i ett förhållande är viktigt och att köra med öppna kort kanske skulle kunna minska känslan av att han döljer något och går bakom ryggen på dig. Han kanske kan berätta för dig när han skriver eller pratar med henne? Gäller det den här tjejen eller hans andra tjejkompisar också? Är det skillnad på relationer till tjej- och killkompisar? Om det är det, vad är det för skillnad?
Det bästa är förmdligen att prata med din kille om det här och dina funderingar.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar