Frågor och svar om piercing och tatueringar

19 Jan 2012, 22:00 240
Annat, 0 år
Question


Hallå allihopa! Jag är en tjej på 14 höstar som bor i Karlskrona i Blekinge län och undrar om ni har något tips på en piercing studio här i närheten som tillåter 14 åringar att pierca sig med eller utan föräldrars godkännande. Vill ha en tungpiercing och har redan en i naveln. Tänkte be en kompis göra det först men p.g.a hälsorisken fick jag inte det för mamma... Några vänner till mig har åkt upp till Kalmar och gjort det, men tänkte kolla här om det finns fler förslag på någon studio närmare? sååå... några tips?
MVH lite pirrig tjej!

Svar

Hej T14!
Jag tror det bästa är om du går till en piercingstudio som har ett bra rykte. Prata med andra kompisar, bekanta och ring runt till olika ställen. Ha inte båttom utan ta dig tid att kolla upp olika studios. I det här fallet tycker jag du ska lyssna på din mamma.
Jag tycker absolut inte att du ska gå till en studio som inte frågar efter föräldrarnas godkännande eller tar utan godkännande från föräldrarna. Det tycker jag bara känns oseriöst.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar