Frågor och svar om kärleksrelationer

30 Jan 2012, 16:00 176
Kille, 18 år
Question


Hej, jag har en tjej som jag har träffats i skolan. Jag gjorde allt och fick kontakt och kom nära henne. Vi träffas med andra kompis och tittar på film. Jag håller om henne och myser men det känns som ändå att jag inte visar tillräckligt att jag gillar henne. Hon är trevlig, pratsam å mysig varje gång. Hon smsar inte så mkt med mig trots att jag skriver massa hjärta till henne. Hon är 16 år. Jag vill gärna säga det till henne att jac gillar henne men samt känner jag rädslan att förlora henne.

Svar

hej
jag tycker att du ska vara ärlig och rak på sak och säga vad du känner och förklara allt för henne om att du har känslor för henne men att du inte vill förlora henne som vän om hon inte känner samma sak för dig. det skulle jag göra för att inte gå runt och tänka på det och sända fel signaler. det kan vara så att hon också inte vill säga hur hon känner för dig för att hon också tror att hon kommer att förlora dig. så prata med henne det är mitt råd till dig.

mvh Anhar

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar