Frågor och svar om bröst

27 Mar 2001, 00:00 161
Annat, 0 år
Question


Jag har haft min mens i snart fyra år men min bröst har inte växt lika mycket som dom andra tjejernas och jag fick den när jag var 11 och nu är jag snart 15. Känns lite jobbigt att gå och tänka på de men är det något fel på mig eftersom dom inte växer ?väntar som en liten toker på svar ...och tackar i förväg ....kram en liten tänkare

Svar

Människor växer olika, så är det. Ibland ser du det på din kompis och ibland på dig själv. Runt ca 20 års ålder är kroppen färdigutvecklad. En del tjejer får större bröst, andra får mindre. Hur ser din mamma ut? Din syster? Man får accepera att man ser ut som man gör. Sedan finns det behå med push-up, gelfyllning m.m. som du kan använda. Känner du dig fortfarande osäker så ta kontakt med ungdomsmottagningen på din ort.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar