Frågor och svar om kärleksrelationer

19 Feb 2012, 17:00 298
Annat, 0 år
Question


hej, jag är tjej på 14 år och har ett ganska stort problem gällande två killar.
Jag har varit intresserad av en väldigt blyg & snäll & grymt snygg kille nu i ca 3 månader. Han visar intresse, men eftersom att både vi är blyga så händer det inget. Han går i min paralellklass, men vi träffas inte så ofta i skolan och definitivt inte utanför skolan.
Och nu på senaste tiden har jag fått veta att en kille i klassen gillar mig väldigt mycket. Han är snäll & trevlig nu, men jag vet att han har haft många tjejer ett tag tillbaka i tiden, och han har sårat dom alla. Så han är inte bra för mig, men jag tror att jag gillar honom ändå, lite.
Så jag vet inte vad jag ska göra? Ska jag försöka satsa på den blyga & snälla killen, även att vi aldrig kommer någonstans?
Eller ska jag satsa på killen som gillar mig, men som förmodligen kommer såra mig i framtiden?

Snälla hjälp mig, jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Svar

Hejsan T14!
Jag tycker att du ska följa din magkänsla och jag skulle inte rekommendera att välja en kille om du känner kommer såra dig i framtiden. Du är värd bättre än så.
Killen som har haft tidigare förhållanden kan vara seriöst intresserad av dig och att han har svikna ex behöver inte betyda att han kommer såra dig också. Den blyga killen kan kräva lite mer initiativ av dig och att du kanske föreslår att ni hittar på något en dag utanför skolan.
Jag kan inte säga vad du ska eller bör göra. Jag tycker dock att du ska utgå ifrån dig själv och vad som känns bäst för dig.
Om du vill prata mer med mig kan du lägga till mig på MSN [email protected] Kolla gärna in http://www.natvandrarna.se. Jag är online på MSN en dag i veckan och på sidan kan du se tider för när vi nätvandrare är online varje vecka.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar