Frågor och svar om olika former av sex

27 Mar 2001, 00:00 608
Annat, 0 år
Question


Jag tror att Min pojkvän vill ha analsex, kan man ha det utan nått glidmedel? Om man e blöt och han typ "blöter" ner sin kuk inne i mej kan vi då inte ha analsex utan glidmedel? e det farligt? Det verkar som om han vill ha det för han har pratat om att en av hans kompisars tjej hade sagt till hans kompis att hon ej ville ha analsex men han bara körde in den där bak ändå och hon tyckte det var jätteskönt. För om vi skulle ha analsex kan inte jag med å säga att man måste ha glidmedel...om man nu måste det..?! Det skulle vara kul att prova men jag vill inte använda glidmedel vad finns det för andra sätt? går det som jag nämnde bra?

Svar

Man bör använda kondom plus extra glidmedel. Han bör inte byta från analsex till vaginalsex, för då förs det med mycket tarmbakterier som kan ge upphov till infektion i slidan. Att däremot gå från vaginalsex till analsex går bra. Tänk på att analöppningen är mycket trängre så det kan vara smärtsamt med analsex. Du kan få sprickbildning som smärtar, och det kan uppstå lite blödning. Slutligen, det är du själv som ska avgöra om du vill ha analsex med din pojkvän, ingen annan.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar