Frågor och svar om få kontakt

28 Feb 2012, 22:00 151
Annat, 0 år
Question


Hej, jag har börjat gilla en kille på min skola.Jag brukar titta på
honom och le och så ler han tillbaks.I tisdags när vi var i skolan så var jag och han i samma korridor , jag kolla på honom lite grann , man sen så märker jag och mina kompisar att han står och tittar på mig hela tiden och ler.Så nu är min fråga , är han också intresserad av mig.Vi känner inte varandra , men han vet vem jag är o så för han går i samma klass som min kusin.

Svar

Hejsan tjej 14 år!

Tack för din fråga. Tyvärr kan jag nog inte ge dig något direkt svar.
Det är så individuellt hur man visar för någon att man är intresserad. Det bästa och det jag vill uppmuntra dig till att göra är att ta kontakt med honom på något sätt. Kan du skicka sms kanske? Eller skriva till honom på internet? Eller så kanske en av dina vänner kan fråga honom om han är intresserad av dig?

Jag är ledsen att jag inte kunde svara på din fråga men jag tror att du vågar fråga honom själv :)

Lycka till! Kram / Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar