Frågor och svar om få kontakt

28 Feb 2012, 22:00 411
Annat, 0 år
Question


hej, jag är en tjej i 18 år och har aldrig haft en pojkvän förut för att jag är en blyg tjej som har svårt att prata med killar. hur kan jag göra för att bli mer social med killar?

Svar

Hejsan T18!
Det är inte ovanligt att man inte haft en pojkvän när man är 18 år. Jag tycker du ska ta det lugnt. Du kommer nog träffa någon när du minst anar det. Klyschigt, jag vet, men så tycker jag det är.
Angående din blyghet, prata så mycket du kan med killar. Vad är det värsta som kan hända? Att en kille tycker du är knäpp eller gjorde bort dig, det överlever du! Glöm inte heller att även killar tänker som alla andra människor. Alla (även de) känner sig obekväma eller ogillar vissa situationer, det är inget konstigt med det.
Lycka till och våga prata!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar