Frågor och svar om sex

27 Mar 2001, 00:00 183
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag o min kille hade sex och när vi hade haft samlag ett tag upptäckte vi att det var en massa blod i sängen. Vi har haft sex förut, så jag undrar varför det blev så? Vi kanske körde på lite hårdare än vanligt men det gjorde aldrig ont så att jag inte njöt, utan jag fick orgasm och vi hade det jättebra. Är det här något som måste undersökas? Det har ju aldrig vart såhär förut, inte ens första gången jag hade sex.

Svar

Det blod som kom kan vara från slidöppningen på grund av friktionen vid samlaget, eller från slemhinnan i slidan, speciellt om det blev torrt under samlaget. Eller från livmodertappen, den kan vara lite känsligare hos en del kvinnor. Om detta upprepas rekommenderar jag dig att uppsöka din ungdomsmottagning för att utesluta ev. infektion.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar