Frågor och svar om kille

2 Apr 2012, 23:00 368
Annat, 0 år
Question


Hej vi är 2 tjejer på 12, som skäms ihjäl just nu. Det är så att vi tyyyp får fjärilar i magen när vi ser världens snyggaste kille som tyvärr är 18 år. Vi är inte kära i honom men vi typ snackar om honom jämt. Han är söt, snygg snäll och trevlig. men vi vet att det inte kommer funka! Vad ska vi göra?

Svar

Hej T12!
Jag tycker inte det är något att skämmas för. Han låter som en bra kille så jag kan förstå att ni får fjärilar i magen.
Jag antar att det är på grund av åldersskillnaden som ni skriver att det inte skulle fungera mellan er och honom. Jag tycker att ni kan fortsätta prata och fantisera om honom. Det verkar som om ni står varann ganska nära och kan dela det ni känner med varandra.
Om någon av er eller båda två vill prata mer med mig så kan ni adda [email protected] Jag nätvandrar på Fryshusets nätvandrare.
Ni kan kolla in http://www.natvandrarna.se
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar