Frågor och svar om kille

16 Apr 2012, 23:00 445
Annat, 0 år
Question


Hejsan, jag tror att jag börjar få känslor för mitt ex igen..
vi har varit tillsammans flera gånger och det har aldrig direkt funkat, men det va för två år sen då båda antagligen bara ville va tillsammans med någon.. men nu har vi börjat snacka ganska mycket igen och som sagt så tror jag att jag börjar få känslor för honom och vet inte hur jag ska göra ? ska jag gå tillbaka till mitt ex och riskera att samma sak händer och jag blir sårad, eller ska jag försöka glömma honom och hitta en ny ?

Svar

Hej T15!
Jag vill och kan inte heller uttala mig kring vad du ska göra men kan ge dig tips på vad du skulle kunna fundera på. Du får själv tänka på hur du vill gå tillväga. Andra kan inte bestämma vad som är bäst för dig. Du beskriver att ni har varit tillsammans tidigare men att er relation inte har fungerat. Vad är det som inte fungerade och på vilket sätt är möjligheterna annorlunda nu? Jag kan tycka att du, för din egen skull, kan fundera kring detta och på vad du skulle vilja få ut av ett förhållande.
Det är varken bra för någon av er, enligt mig, om ni har ett så kallat on/off-förhållande. Orsaken är att den ena parten kan hindra den andre att kunna gå vidare.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar