Frågor och svar om praktiska problem

18 Apr 2012, 20:00 281
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag såg en tjej på tunnelbanan häromdagen som hade jättecoola färgglada kläder. Jag vet inte vad stilen heter men det är typ en stil där man använder sig mycket av geometriska figurer och färg (neon och jättestarka färger). Först undrar jag vad stilen heter och om det finns några affärer i Stockholm med liknande kläder som inte är allt för dyra.
Tack och svara snabbt!

Svar

Hejsan T15!
Det är inte helt enkelt att veta vilken klädstil du beskriver. Det låter som om du beskriver trance/rejv kläder. I Stockholm finns det bland annat affärer som Saturn Return, Rockzone, Bluefox, C.U.M. och Shock. Sök på google på trance kläder eller rejv kläder så får du se om det är sådana kläder du menade. Rejv heter rave på engelska så det kan du också söka på.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar