Frågor och svar om kärleksrelationer

7 May 2012, 15:00 123
Annat, 0 år
Question


Hej.
Det finns en tjej som går i min skola som jag brukar träffa två gånger per vecka på spanska lektioner. Sedan typ tredje gången jag träffade henne för ca 7 månader har jag inte kunnat sluta tänka på henne. Varje gång jag ser henne så får jag fjärilar i magen och kan inte sluta titta på henne.

Jag är muslim troende och började praktisera Islam för ca ett år sedan. Sådana relationer är absolut förbjudna inom islam. Så efter ett tag bestämde jag mig för att ta bort henne från facebook, försöka undvika henne i skolan, stanna hemma de dagar jag har spanska och be gud hjälpa mig att glömma henne.

Jag lyckades tyvärr inte glömma henne så jag bestämde mig för att ta bort hela mitt facebook konto, men det hjälpte inte heller. Det blev bara värre. Nu går det jätte dåligt för mig i skolan, eftersom jag stannar hemma de dagar jag har spanska. Vilket leder till att jag missar en massa lektioner. Jag kan inte plugga hemma heller, eftersom jag bara tänker på henne.

Jag har tänkt att berätta allting för henne. Men jag fick höra av några gemensamma vänner att hon är jude. Och jag har dessutom sett henne umgås med en annan judisk kille. Det är även möjligt att de är på G. Och jag är en sådan som alltid kämpat för palestiniernas rättigheter och arrangerat demonstrationer för Palestina. Så vi är typ jätte olika vid den punkten. Och hon ser oss (muslimer) säkert som kvinnoförtryckare och terrorister, precis som media beskriver oss.

Jag mår jätte dåligt och behöver verkligen er hjälp. Ska jag fortsätta må dåligt tills jag glömmer henne eller ska jag berätta för henne mina känslor och chansa? I så fall hur och vad ska jag säga?

Jag tänkte gå fram till henne efter någon spanska lektion och be henne att komma till skolgården efter skolan. Och säga att jag måste berätta något viktigt för henne där. Är det en bra idé? Snälla jag behöver alla idéer och råd!

tack på förhand!
M.V.H Mosse

Svar

hej

jag tycker att du ska ta det samtalet med henne och förklara allt för att det finns inga genvägar så som du beskriver, det går dåligt i skolan när du inte är där och när du är där så kan du inte sluta att tänka på henne. så ta det med henne så kommer du må mycket bättre samt att ni kommer att kunna diskutera allt tillsammans.

ha det bra och hoppas allt löser sig

mvh Anhar

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar