Frågor och svar om få kontakt

8 May 2012, 20:00 183
Annat, 0 år
Question


Vi VAR ett kompisgäng för bara några veckor sedan, som Alltid var med varann; två killar och tre tjejer. Båda tjejerna är mina bästa kompisar på skolan (Jag har inte så många andra att vara med...).
Vi hade det jättebra! Jag började få lite känslor för en av killarna, och jag tror jag fick lite tillbaka, men tyvärr är det HAN som vi nu inte längre är med.
Det var alltid skojbråk i gruppen, men det löste sig alltid.
HAN snodde pennfack och sånt, men gav alltid tillbaks det, såklart. Han gjorde aldrig nåt mot mej!

Men efter ett tag blev mina kompisar ganska trött på Honom, för de där skojbråken vart värre. Han bröt sönder pennor och sånt, så de sa till våran mentor att Han var jobbig, Han hade brutit sönder deras pennor och såna saker.
Hon sa att hon skulle ringa hem till Honom, och det gjorde hon också. Hon sa att Han skulle säga förlåt till mina kompisar och att om Han inte skärpte sig skulle Han tvingas gå med i Mobbningsgruppen.

Självklart blev Han skitsur på oss, men vad skulle vi ha gjort då?! Han jävlades med oss helatiden ju.
Han pratar inte med oss, försöker undvika oss på lektioner och raster
Det har faktiskt blivit PYTTELITE bättre med det nu; Min kompis hörde honom skratta åt ett skämt jag sa, och om man jämför med förr är det ett STORT framsteg :)

Nu vill vi bara få tillbaka Honom! Vi saknar att vara med honom!
Varje gång jag och mina kompisar gör något säger vi: "Det vore MYCKET roligare om HAN var här... :("

Jag vet att det kanske inte är världens vanligaste problem, men jag behöver akut hjälp! Man kan inte vara utan killkompisar! Så är det bara!!!! :/

Svar

Hej T13!
Det låter som att han kanske har blivit ledsen och sårad när han uppfattades som bråkig av er. Eller också att han kanske tyckte att det blev jobbigt när han fick en hemringning.
Det bästa är att försöka prata med honom och du verkar vara på god väg. Du kan också försöka prata med honom om att dina kompisar tyckte det blev jobbigt när han tog saker och hade sönder dem och om du vill kan du förklara att du inte tycker att det är schysst så kanske han inte fortsätter göra det.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar