Frågor och svar om kärleksrelationer

11 May 2012, 22:00 160
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag träffade en kille i somras som jobbade på samma ställe som mig fast på en annan avdelning och jag fattade tycke för honom. Det började med att han fick reda på att jag gillade honom och han la till mig på Facebook där vi chattade ganska intensivt och han avslutade alltid med ett puss.
Vi träffades oplanerat på krogen och vi strulade och han sa hur fin han tyckte jag var, men han säger dock att han inte kommer ihåg något från den kvällen.
Vi träffades på krogen igen efter en del chattade och han var glad över att vi skulle ses men då kom han fram och hälsade på min och hans killkompis som stod bredvid mig och dissade mig totalt.
Jag blev ledsen men kunde inte släppa honom så vi pratade mer om saker och ting och tillslut frågade jag om han ville hitta på något med mig.
Han blev glad och tyckte verkligen vi skulle göra de men vi kom aldrig fram till vad vi skulle göra. Jag skrev några dagar senare olika förslag på vad vi kunde hitta på men han svarade inte och har inte hört något från honom sen dess och de var flera månader sedan.
Jag förstår inte varför han ger mig förhoppningar och sen dissar mig.
Vet inte vad jag ska göra för jag gillar honom väldigt mycket.
Frågan är gillar han mig eller måste jag glömma honom och gå vidare?

Svar

Hejsan tjej 18 år!

Jag förstår att du blir osäker när han beter sig motsägelsefullt. Däremot tycker jag inte att du ska ge upp. Det är inte alltid en person beter sig på det sätt man förväntar sig men det behöver inte betyda att han inte tycker om dig.
Däremot kan jag inte säga om han gillar dig eller inte. Det kan bara han svara på.
Jag tycker att du ska ta kontakt med honom och fråga honom vad han känner, antingen om ni träffas eller på facebook.
Det kan vara svårt att fråga men jag tror du kommer tycka det är värt det efteråt. Då vet du vad han känner och behöver inte gå runt och fundera på det.

Lycka till /Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar