Frågor och svar om få kontakt

11 May 2012, 23:00 162
Tjej, 16 år
Question


Ja, som rubriken lyder så gillar jag min lillebrors kompis, som är ett år yngre än mig. Problemet är att jag inte vet hur jag ska ta mig till för att närma mig honom. De sitter ju alltid instängda på min brors rum men jag tror att hans kompis är lite intresserad utav mig med. Någon som har förslag på hur jag ska göra? Jag är också jätte blyg och inte särskilt social.

Svar

Hejsan tjej 16 år!

Det är alltid lite klurigt hur man ska ta första kontakten.
Du skriver att du är blyg och inte särskilt social så jag antar att du inte vill prata med honom när han är hemma och hälsar på hos din lillebror.
Kan du ta kontakt med honom över internet? Om ni båda har facebook kanske du kan prata med honom där?
Eller kan du få tag på hans mobilnummer på något sätt och smsa honom? Om du inte vill fråga din bror om numret så kanske du kan hitta honom på http://www.hitta.se om han är registrerad där.

Våga ta kontakt med honom, du har inget att förlora!
Jag tror på dig / Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar