Frågor och svar om obesvarad kärlek

11 May 2012, 23:00 221
Annat, 0 år
Question


Hejsan! Jag har nog blivigt kär i en tjej som jag går i samma klass i och så spelar jag tennis med henne!
Hon vet inte om detta och vi har aldrig haft fysisk kontakt men vi har umgåts: tex gått på hockey och haft filmkväll fast då var många med..
Om några månader flyttar jag pga gymnasiet och jag vet inte om jag ska berätta detta för henne!?
Är också en väldig blyg kille.

Tack på förhand ! :D

Svar

Hejsan kille 15 år!

Va kul att du har hittat en tjej som du gillar och är kär i.
Jag tolkar din fråga som att du undrar om du ska berätta för henne hur du känner.
Om du vill berätta för henne så tycker jag att du ska göra det. Då får ni utifrån det bestämma om ni ska börja träffas och se hur hon känner för dig. Du kan ju också försöka träffa henne ensam, fråga om hon vill se en film med bara dig eller gå på hockey. Träffar du henne ensam så är det kanske lättare att berätta och du kanske också får en vink om hon är intresserad av dig.

Att du flyttar pga gymnasiet är inget som behöver betyda att ni inte kan hålla kontakten och ha en relation. Det kan funka ändå om båda vill det.

Ta mod till dig om du vill berätta för henne, eller så försöker du träffa henne på tu man hand. Du har inget att förlora!

Jag tror på dig! Lycka till!

Kram / Linda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar