Frågor och svar om utseende

16 May 2012, 23:00 267
Annat, 0 år
Question


Hej, jag har mörka ringar under ögonen och det får mig att se trött ut. Jag sover bra, äter bra, tränar ibland, men jag har hört att man kan få det om man har tunn hud vid ögonen. Vet någon om det finns någon kräm eller nåt som gör att det försvinner? Vill helst inte sminka över det, för jag använder inte smink, tycker inte det är naturligt.

Tacksam för svar!

Svar

Tja T16!
Det stämmer som du säger, det kan vara så att du har tunn hud. Men hur är det med stress? Stressar du? Annars låter som att du tänkt på det jag skulle ha frågat mer om din hälsa. Du kan pröva att stressa mindre om du gör det.
Du kan minska mörka ringar under ögonen med ögonkräm eller ögonserum (de är genomskinliga). Men tänk på att köpa en som är gjord för den tunna huden runt ögonen, för de flesta salvor är för feta.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar