Frågor och svar om tjej

20 May 2012, 20:00 214
Annat, 0 år
Question


jag är väldigt upprörd, en tjej som jag gillar har gett bort en silverring jag gav henne och jag vart såklart jätteledsen. jag Är deprimerad och jag kunde inte förlåta henne. jag vet inte varför.....Hon sa hoppas du har ett livet minne av mig om 20 och tog bort mig från kontakterna på mobilen. jag kan ha förstört hennes skoltid med mig....VAD SKA JAG GÖRA?! jag är ledsen och gråter med mellanrum.

Svar

Hej K12!
Jag kan tänka mig att du är ledsen, tyvärr kan jag inte säga varför hon gav bort ringen eller vad du ska göra. Men jag tycker inte du ska tycka att hennes beteende är okej och det kanske är bättre att försöka gå vidare. Det är inte konstigt att vara ledsen och gråta, men försök efter ett tag att göra sådant du tycker om och som du tycker är roligt.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar