Frågor och svar om kompis

7 Jun 2012, 20:00 192
Tjej, 11 år
Question


hej! jag har ett problem med en klass"kompis"vi är inte direkt vänner längre iallafall så håller hon på och retas hela tiden och kallar mig för hora och idiot och sånt. Hon får hela tiden alla på hennes sida och några är rädda och vågar inte säga ifrån! Vad ska jag göra? Hjälp!

Svar

Hejsan T11!
Jag skulle nog ha stått på mig i din situation, kämpa och säga ifrån. Om du har möjlighet kanske du kan fråga vad hon håller på med på tu man hand, när det bara är ni två?
Jag kan tänka mig att det här känns jobbigt och för det mesta kan det kännas skönt att prata med någon annan person om det här. Jag skulle rekommendera dig att prata med en vuxen du litar på.
Stå på dig!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar