Frågor och svar om allmänt

12 Jun 2012, 15:00 162
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag undrar bara hur lång tid det normalt tar att få svar på sin/sina frågor? Jag vill inte låta otålig eller oartig men jag ställde en fråga för lite mer en två månader sedan och har ej fått svar. Jag visste inte riktigt vem som skulle vara "bäst" att ställa frågan till så jag satte det så att en psykolog skulle svara, om jag minns rätt.

Jag vet inte om jag ska ställa om frågan eller om jag bara ska strunta i det.

Tack för er tid! :)

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan,

Det är tråkigt att höra att du inte har fått svar på din fråga ännu, men tyvärr hinner våra experter inte svara på alla frågor som trillar in. De försöker svara så snabbt de kan, men eftersom de oftast gör det på sin fritid kan det hända att det ibland dröjer väldigt länge eller att man inte får svar alls. Det kan bero på att en liknande fråga redan har besvarats eller att det finns andra frågor som de väljer att prioritera.

Chansen att du får svar är dock större om du ställer din fråga direkt till en specifik expert, i stället för att kryssa i en yrkeskategori. Så vi föreslår att du ställer om din fråga och denna gång direkt till någon i panelen genom att klicka på "Fråga mig" på expertsidan.

Hoppas att du får svar på din fråga nu! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar