Frågor och svar om självförtroende

1 Jul 2012, 14:00 133
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag kanske vänder mig till fel ställe men jag har ett problem som jag mår så jäkla dåligt av för stumden.

Sammhället idag är väldigt utseendeinriktat och nu när vi går allt närmre bikinisesongen blir jag bara mer och mer nervös..

Jag kan inte köpa bikni. Jag har för stor bröst för min kropp. Många kanske drömmer om min kropp men jag själv känner mig så oerhört missbildad. Jag skäms att varje år få ha en vanlig bh, eller nån bikini som sitter jätte dåligt. Min fråga är nu om du/ni vet något ställe där man kan få tag i bikinis till en tjej som mig?

Min stolek är ca 70-75 - E-G

Svar

Hej,

Jag har kan tyvärr inte hänvisa dig till ngn speciell butik. Har du undersökt butiker på nätet eller specialbutiker på stan?

Har man större byst är det nog ingen idé att gå till de vanliga butikerna för att hitta ngt som passar riktigt bra. Du behöver nog gå till en specialist som kan mäta dig och hitta en exakt passform.

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar