Frågor och svar om tjej

24 Jul 2012, 12:00 177
Annat, 0 år
Question


Ja jag vet inte direkt vars jag ska börja.
Iallafall. för åtta månader sen träffade jag en Kille som ä nu 18 snart 19 år. han var en sån typ riktig person. Känslig och så där. Sen så ja vi strulade å så där. Sen så var vi väl tillsammans en kort tid.och mellan Oktober -december var han ihop med en annan brud. Sen januari till April en. Och så en vecka på slutet av maj en annan tjej men dom gjorde slut önnu en gång.
Sen så nu höll vi på förra veckan. Han ringde ifrån Norge bara för att säga att han saknade mig och sånt. Han sa att han skulle dissa alla för min skull, att han älskade mig osv... Men då nu denna midsommar helg så är han med sitt senaste ex(C)då hon fortfarande är skit kär i han å skriver på sin blogg att hon älskar honom osv... Å de enda han vill är att jag inte ska säga att vi messar me varran att jag ska komma tillhan denna helg. Fasten han antagligen är ihop med C nu. Å han tjatar bara om att vi kan mysa å se vad de leder till. Å jag vet fan inte ens om jag vill se han. För de känns fan bara som om jag är den där tjejen på sidan om som han vill sätta på.. Å jag är oskuld å vill inte losa den med en jävla idiot..
Åh... jag vet inte vad jag ska göra.. Jag känner mig bara fett värdelös..
Äre han elr jag som gör fel?... För när vi pratar om de vrids å vänds de så de är mit fel...

Svar

Hej T15! Jag tycker du gör helt rätt i att tvivla på hans ord. Varför vill han hålla det hemligt? Hur skulle du agera om du var han? Det låter tyvärr som om han kör ett dubbelspel men det är inte säkert. Jag skulle sätta ner foten i dina kläder och nej, det är inte du som handlar fel. Han bör möjligen ta sig en funderare på vad han håller på med. Vet du varför det tog slut med exet C? Det bästa kan vara att ta sig en riktig fundering på vad han egentligen är för en slags kille och det låter som om du också gjort det. Är han värd dig? Följ din magkänsla! Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar