Frågor och svar om tjej

24 Jul 2012, 12:00 571
Annat, 0 år
Question


Jo det är så att jag och en kille vi var tillsammans i ungefär 8 månader. Under dom underbara månaderna så skrev han alltid långa sms på kvällarna. Det stod tusentals vackra ord som jag verkligen blev rörd utav. Men en kväll ringer han mig och gör slut, han säger att han inte vet varför. Telefonsamtalet börjar med att jag svarar hej älskling och han säger hej älskling tillbaka. Jag berättar för honom att jag kan komma till honom nästa vecka. (vi bor inte i samma stad, 5 mil emellan) Så fort jag visat min glädje i telefon att jag har pengar till att komma så säger han att han vill göra slut. Jag frågar varför och han vet inte. Jag låg vaken hela natten trodde att ingenting kunde bli värre.. Han ringer mig nästa dag och frågar om jag ändå ska komma. Såklart jag säger nej, men han bad mig komma ändå. Jag kom, fast jag sov hos en annan kompis. Den kompisen går i samma klass som honom och min kompis berättar att han har gillat en annan tjej under vårat förhållande, och att när vi gjort slut så har han smsat henne och skrivit att han älskade henne och allt. Men hon hade svarat med att hon gillade en annan. Min kompis sa, det var nog därför han ville du skulle komma, för att han kan gå tillbaka till dig nu. Och så var det, han kom fram till mig och sa, jag saknar dig jag vill ha tillbaka mig. Även allt min kompis berättat, även all sanning jag hört så gick jag på allt han sa. Han kysste mig och allt kändes underbar igen. Men sen när jag kommer hem, så smsar han mig, det här funkar inte.
vad ska jag göra? allt jag tänker på är honom.. det har gått snart en månad sedan han gjorde slut för andra gången.. jag tänker på han än och det gör ont att se vems foton han gillar på facebook..

berätta hur jag ska glömma honom..

Svar

Hej T14! Du verkar ha kommit fram till att det bästa är att försöka glömma honom och jag tror du gör rätt i att följa din magkänsla. Du förtjänar en kille som inte tar dig i andra hand och någon du kan lita på. Jag kan komma med tips på hur du kan gå vidare men det är såklart individuellt hur man lyckas. Jag tror det första är att sluta ha kontakt med honom, ta bort aviseringar som är från honom på facebook eller ta bort honom som vän samt radera hans telefonnummer. Vad tycker du om att göra? Fokusera på det och dina vänner. Du kanske tycker om att gå på bio, skriva eller spela någon sport? Om du har någon äldre kompis eller en vuxen du kan prata med kan det också hjälpa, de kan berätta vad som hände dem. De flesta av oss har blivit lämnade och det gör ont. Det är såklart okej att gråta och må dåligt men glöm inte allt det andra som är fint i ditt liv. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar