Frågor och svar om kompisrelationer

24 Jul 2012, 13:00 248
Annat, 0 år
Question


Hej, min bästa kill kompis sitter på behandlingshem, han får ringa mig 1 timma varje dag, vi har vart bästa vänner i 3 år nu, men idag så ville han bara avbryta våran vänskap, och igår så va han som vanligt, men nu idag så ville han bara säga hej då här och nu liksom..
Vad ska jag göra?
jag är ju så lycklig nmed honom !

Svar

Hej T16! Det kan vara så att han inte vill vara din bästa kompis men varför händer det över en dag? Har det hänt något, fråga honom om orsaken? Han kanske mår dåligt? Eller så kanske han prövar vad du gör, om du bara glömmer honom utan vidare? Berätta hur mycket han betyder för dig och säg att han får höra av sig till dig. Säg att du finns där. Om han upprepade gånger (3) skulle säga att han vill bryta kontakten så bör du respektera det men visa att du är beredd att kämpa för er vänskap. Kampen kan dock inte vara ensidig utan delas mellan er bägge två. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar