Frågor och svar om tjej

30 Jul 2012, 22:00 342
Tjej, 11 år
Question


Hej jag är beroende av en kille men han gillar inte mig direkt han är ihop med en annan vad ska jag göra?? Jag vill Bli ihop med han och jag är väldigt desperat vad ska jag göra?

Svar

Hej T11!
Jag kan inte säga vad du ska göra men jag kan ge dig tips. Har du förklarat för honom vad du känner? Det bästa är att prata med honom, gärna i enrum om möjligt och då får du svar av honom direkt.
Om du sagt att du tycker om honom men han inte är intresserad och vill vara med sin nuvarande tjej, är mitt tips att gå vidare. Du kan ju inte få honom att känna det du känner för honom. Acceptera att han säger nej, det kan göra ont och tillåt dig att vara ledsen. Fokusera på annat som du gillar och försök att glömma honom. Du förtjänar ju någon som faller pladask för dig och som är lika kär som du!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar