Frågor och svar om kärleksrelationer

16 Aug 2012, 23:00 396
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjej på 16 år & jag har varit tillsammans med min kille i snart 10 månader.
ja vi är för det mesta med varandra & vi älskar det och känner oss bekväma med det.
det har blivit lite stelt mellan oss.
vi älskar fortfarande varandra och har jätte kul och allt möjligt.
men för det mesta nu för tiden sitter vi tillsammans.
fast han sitter på en data och jag sitter på en data & så spelar vi, det är inte förens på kvällen vi typ får vår tid " tid "
jag vill att förhållandet ska bli mer spännande med mer känslor, har du tips att ge mig, så vore det tacksamt! :)

Svar

Hej T16!
Ni verkar trivas ihop och det låter som om ni har det bra tillsammans. Jag har lite tips...
Mitt tips är att hitta på något som ni bägge tycker är roligt och som ni inte gör så ofta. Det kan vara en rolig upplevelse som bryter av vardagen. Varför inte gå på bio eller äta ute en helt vanlig tisdag?
Det kan också bli lätt att ta varandra för givet och för att motverka det så kan man berätta vad den andre betyder och bli lite mer känslosam. Du skulle kanske kunna överraska honom, varför inte skicka ett gulligt sms?
Det kan även vara bra att spendera tid ifrån varandra. Det låter lite klyschigt men det kan bidra till att man saknar varandra och i och med det kommer närmare varandra. Plus att man har svårare att ta varandra för givet då den andre inte är där hela tiden.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar