Frågor och svar om kärleksrelationer

21 Aug 2012, 17:00 524
Annat, 0 år
Question


tjo, jag e en kille från (stad) som har ett syskon i (annan stad). Saken är att nu i helgen så firade vi hans tjej som fyllde år.
Så har hon en lillasyster som är 19 (jag e 17)så kom hon jag har vädlig nära varandra och bärjade strula en del. Men vi gick aldrig hela vägen, men nu undrar jag om det är fel att vi håller på`? Båda är med på det , men känns endå fel på något sätt. För att våra större syskon är tillsammans så kanske det nästan som vi är släkt..

Det är alltså, jag som är lillebror och så min storebrors tjej som har en lillasyster.. Det är då jag och hon lillasyskonen som höll/håller på.. Är det OK för oss att göra de?

Svar

Hej K17! Jag ser inte några problem med att ni är tillsammans. Men som du skriver måste bägge två såklart vilja det. Jag kan tänka mig att det kan kännas lite konstigt eftersom era syskon är tillsammans men ni är ju inte släkt med varandra för det. Jag råder er dock att öppet kommunicera med era syskon om detta så ni inte håller det hemligt för dem. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar