Frågor och svar om kompisrelationer

2 Sep 2012, 23:00 254
Kille, 13 år
Question


Hej jag har precis börjat i en ny skola och hamnat i en ny klass. och varje dag är jag ensam och jag äter aldrig lunch för att jag är ensam. Sen så har mina vänner börjat i en annan klass och jag vill inte ha ny vänner för dom är väldigt omogna... Så vad ska jag göra?

Svar

Hejsan K13!
Det är inte bra att känna sig ensam, det är inget vi människor mår bra av. Kanske kan du ge någon som går i din klass en chans? Det är lätt att döma folk från första anblicken men kanske finna det någon eller några som inte är omogna som du kan vara med?
Men om du känner att du inte lär känna någon och är ensam tycker jag att du kan prata med din förälder/föräldrar eller en lärare. Du kanske kan byta klass? Du skulle kunna förklara hur du mår i nuläget och att du vill gå i samma klass som dina vänner.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar